Welkom bij: Schoonheidsstudio en Ontspanningscentrum, Monique Paap !

Diamond Microdermabrasie

 

 microdermabrasie Microdermabrasie

Effectieve dieptereiniging
- Verwijderen van bovenste huidlaag
- Dode huidcellen en vuil worden opgezogen
- Onvolkomenheden, rimpels en vlekken behandelen
- Pigmentvlekken en huidverkleuring verbeteren
- Verfijning van de structuur van de huid
- Verfijning van grove poriŽn, acnehuid en -littekens 
- Vermindering van verstopte poriŽn.

Diamond Microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid pijnloos en zonder allergische reacties zichtbaar te verbeteren.
De Diamond Microdermabrasie behandeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen. Door de behandeling vernieuwt en egaliseert de huid zich en het verouderingsproces wordt vertraagd.
De Diamond Microdermabrasie kan ingezet worden als een peeling bij een vermoeide, matte, vlekkerige of verouderde huid, maar ook bij oppervlakkige rimpelvorming, verstopte poriŽn, pigmentvlekken en zonlichtbeschadigingen.
Op een hogere stand is de Microdermabrasie uitermate geschikt om littekens te behandelen. Acne littekens kunnen zelfs tot 80 % verbeteren.
In tegenstelling tot andere systemen worden er bij de Microdermabrasie geen kristallen gebruikt waardoor deze methode de meest comfortabele is voor de huid. Omdat de huid diep gereinigd wordt staat deze open voor een intensieve opname van werkzame verzorgingsstoffen. Daarom wordt aansluitend een collageen vliesmasker aangebracht of worden hoogwaardige werkstoffen middels ultrasoon geluidsgolven in de huid gesluisd. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat de serums zeer diep door de huid kunnen worden opgenomen.

 

 microdermabrasie voor en na

 

 Wat kunt u verwachten van Diamond Microdermabrasie
Hiernaast ziet u resultaten van een behandelingsreeks van zes opeenvolgende weken.

 

Vermindering van:

Rimpels, (ondiepe rimpels en fijne lijntjes worden geŽgaliseerd).
Acne en oppervlakkige littekens.
Verstopte poriŽn.
Grove poriŽn.
Pigmentstoringen en vlekken.
Donkere kringen en verslapping.
Beschadigingen door de zon.
Droge en schilferige huid.

Verbetering van:

Algehele conditie van de huid.
Egale huidskleur.
Verfijning van de structuur van de huid.
Huidverjonging en tegengaan van veroudering van de huid.
Bloedcirculatie.
Aanmaak van collageen en elastine.
Stimuleert de werking van fibroblasten.

Behandelingsproces


Een enkele behandeling geeft reeds een zichtbare verbetering. Het is echter beter een reeks van zes behandelingen met tussenpozen van twee weken toe te passen voor een optimale verjongingskuur van uw huid. Direct na elke behandeling is uw huid iets verdund en gevoelig voor invloeden van buitenaf. Om uw huid extra te voeden wordt afsluitend aan de behandeling een collageenvliesmasker toegepast of worden werkzame stoffen met ultrasone geluidsgolven ingesluisd. Na de behandeling wordt u aangeraden uw huid met uiterste zorg te behandelen. Na een kuur kan het resultaat optimaal worden behouden door behandelingen om de vier tot zes maanden. Een en ander is natuurlijk mede afhankelijk van uw huidtype. 

Om het effect van de behandeling te ondersteunen en het maximale uit de behandeling te halen is het belangrijk dat u uw huid tijdens de kuur verzorgt met aangepaste producten.

Diamond Microdermabrasie is de allernieuwste mechanische dieptepeeling. Het werkt met diamanten opzetstukjes, dus zonder hinderlijke losse kristallen. De behandeling is pijnloos. Direct na de behandeling zal de huid mogelijk iets rood zijn, maar dit is veel minder dan met de behandelingen met kristallen. Reeds na een tot twee dagen ziet en merkt u alleen de vernieuwde gladde, frisse en zachte huid met een jonge uitstraling.

Diamond Microdermabrasie is voor vele huidtypes geschikt. Ook donkere huid, die niet in aanmerking komt voor chemische peelingen, kan zeer mooie resultaten bereiken.

Een volledige gezichtsbehandeling Microdermabrasie met aansluitend een collageenvliesmasker kost Ä 108,=. Bij vooruitbetaling van een kuur van zes behandelingen betaalt u vijf behandelingen Ä 540,=.

Wanneer kan Diamond Microdermabrasie worden toegepast


Nagenoeg op elke huid kan Diamond Microdermabrasie worden toegepast. Er zijn echter enkele aandoeningen van de huid waar rekening mee moet worden gehouden. Zo mag het niet worden toegepast wanneer u een van de onderstaande problemen met uw huid heeft. 

Niet geschikt bij:

- psoriasis
- huidkanker
- actieve vorm van acne
- actieve eczeem
- sommige vormen van diabetes
- ernstige couperose
- (door de zon) verbrande huid
- door virussen veroorzaakte herpes simplex of gordelroos
- zichtbaar gesprongen adertjes
- niet gediagnosticeerde huidbeschadiging